Om företaget

Välkommen till Fotälvan, här finner du din fotvårdare

Jag som driver Fotälvan heter Ulla Krafft och är KY-utbildad medicinsk fotvårdsterapeut.
Målsättningen med min verksamhet är att Du som kund ska känna Dig nöjd efter behandling och fått hjälp med det Du sökt hjälp för. Jag vänder mig till alla privatpersoner, i alla åldrar som behöver hjälp med sina fötter.

  • Ansluten till Sveriges Fotterapeuter.
  • Fotvård för både privat- och remisskunder.
  • Innehar behandlingsskadeförsäkring.
  • Innehar F-skatt.
  • Examen i Medicinsk fotvård. En utbildning på 1,5 år som innefattar både teoretiska och praktiska studier inom bland annat biomekanik och belastningsproblematik, diabetes, reumatiska sjukdomar, psoriasis och dess komplikationer förutom allmänt om kroppen och i synnerhet fötterna och dess anatomi.
  • Jag uppföljer Socialstyrelsens regler om hygienregler för fotvård. Det är en garanti för dig som kund att jag arbetar med ”rena rutiner” vilket betyder att endast höggradigt rena instrument används.
  • Etablerad mottagning i Älvängen, Ale kommun.

Låt mig ta hand om dina fötter för att åtgärda redan uppkomna problem eller förebygga och ge råd för hur du ska sköta dina fötter på bästa sätt. Hos mig är dina fötter i trygga händer!

Produkter

Jag säljer produkter från Rapsodine, en serie hud- och kroppsvårdsprodukter baserade på svensk, ekologisk rapsolja. Hos mig finner du ett stort utbud strumpor, stöd- och kompressionsstrumpor. Dessutom försäljning av mycket annat såsom filar, salvor, avlastningar etc.

Ulla Krafft

Medicinsk fotterapeut

Jag som driver Fotälvan heter Ulla Krafft och är KY-utbildad medicinsk fotterapeut. Målsättningen med min verksamhet är att Du som kund ska känna Dig nöjd efter behandling och fått hjälp med det Du sökt hjälp för. Jag vänder mig till alla privatpersoner, i alla åldrar som behöver hjälp med sina fötter. Låt mig ta hand om dina fötter för att åtgärda redan uppkomna problem eller förebygga och ge råd för hur du ska sköta dina fötter på bästa sätt. Hos mig är dina fötter i trygga händer!

Boka behandling: 0707-53 51 13